A window of open nature with this green surrounded by a Vietnamese house

A window of open nature with this green surrounded by a Vietnamese house is free HD wallpaper. This wallpaper was upload at October 11, 2017 upload by admin in Decoration.

A window of open nature with this green surrounded by a Vietnamese house

You can download A window of open nature with this green surrounded by a Vietnamese house in your computer by clicking resolution image in Download by size:. Don't forget to rate and comment if you interest with this wallpaper.

Come closer to real life in the fresh air. This house with green inspiration, nicknamed the "House of Drawers", was designed by MIA Design Studio to allow itself in the open air. Based in Vung Tau, Vietnam, it uses 60% of its 470 square meters exclusively for the landscape. The rooms behave like "drawers", shifting back and forth between the alternating pockets of the garden, pools and natural views. Cladding in one direction, each box reveals a space interspersed with nature – rooms where nature controls the atmosphere, providing brightness, shade, light patterns and cool whim of its surrounding fauna. Go through its connecting corridor to see its numerous pockets for yourself.

Our first kind invites with an open space, decorated with pools, tiled courtyards and an abundance of greenery. Two wooden doors on both sides of a wide glass panel, an ideal place for a close look at the leafy surrounding spaces.

Looking across the diagonal, wide plaster sheets create a partition wall and a shelter for the patio, apparently suitable for floor tiles,

Wooden elements continue the theme, inspired by nature, as lacquered wooden doors melt into the forest Venetians. The green line covers the surfaces, making themselves known for planting hedges and mosses around the pool.

The interior creates warmth with more wooden elements. Polished coffee tables set the front panel for a wooden kitchen and a dining table with full panels.



]
]
The dining room demonstrates perfect harmony both indoors and outdoors. Looking out of the pool, the wedding curtains crawl in the background – and are reflected back in the shine of the pool. Result?

The view of the entrance to the house shows the first view of visitors to this kind of modern sanctuary. Trees hang over its outer walls from plaster, adjusting the cropped rows of hedges and a lone tree in its corner. Long, smooth panels of concrete tiles offer a smooth surface for a rough, rustic door. The pool and its reflections create an atmosphere of tranquility.

On the inner wall of the house the smooth surfaces of the kitchen reflect the outside. Thick black lines support lines with horizontal hanging light, making everything brighter with built-in LEDs.

From the dining area a wall of fabulous veils blinds the senses.

Centered around one central corridor, the layout of the house allows nature to shine. Using mixed elements, such as wooden bars and gypsum, its design allows you to dream of paths, as its plant life interacts with several different substrates.

A small cavity between the corridors of the roof and the adjacent walls let in a sunbeam. Wedding veil sliders meet the bed of ferns among other plants enriched with elements from the outside.

On the other hand, having built their tracks with wooden slats, on the other hand, hanging sliders, the space seems open, light and airy.

After leaving the main rooms, visitors discover that all spaces are flooded with green. Covering the walls and masking windows, bridal bras provide separation from the central living quarters.

According to the model internal / external flow, several internal parts mimic the exterior design. In the bedroom, a wooden cabinet stands in the corridor, creating one long latticed line when you look through the window.

A table in the bedroom provides an exit from the inside inside. Dark horizontal wood creates shelves and a table, turning wooden slats of a corridor and door boxes on a head. White covers bedding, wardrobe and air conditioning, providing a muted decor and seating area.

Refusing the traditional walls for a full-scale window, the bathroom only partly hides the view with two long, elegant mirrors. Two square shells reflect those in the kitchen, while the Jenga-style counter simulates a log of wood.

From its street facade the house looks modern and spacious, hiding the secret of its natural shelter. 1945 1945]

Looking forward, the design of the house reveals his treasures.

Check out our plans above and below, in order to have a more detailed idea of ​​how the house works. These plans show how the house is naturally ventilated, laid out in the floor plan, about how nature intersperses the rooms and how to share its space of 470 square meters.

]

Recommended reading: Magnificent tropical villas in Bali

  • Bali's Tropical Paradise Maya Ubud Resort
  • Magnificent tropical villas in Bali
  • ] 25 Stunning Scandinavian workspaces
  • Apartments Red & White
  • A Miami Apartment in Stormy, Muted Tones
  • with Glass walls

[ad_2]

home-designing.com

Download by size:Handphone Tablet Desktop (Original Size)

SHARE ON Twitter Facebook Google+ Pinterest